Oho, tässä on wanhan melkein laatulehden uusi paska nettileiska – katso kuvat sekä videot ja alastonmallin paljastukset!

Mansesterilaisen sanomalehden nettisivut ovat uusiutuneet hiljattain. Levikiltään Suomen toisiksi suurin sanomalehti on onnistunut nettisivujensa uudistamisessa omasta mielestään hyvin ja kuitenkin samaan aikaan myöntäen, että aivan saatanan nolohan tuo lehden nettiversio on.

Nettilehdestä vastaavana häärivä sekatyöihminen Esa-Liisa ”tota noin” Junttinen on tyytyväinen saavutettuihin tuloksiin ja on varma, että saa jatkaa työssään tämänkin pätkäsopimuksen päättymisen jälkeen. Lehden nettiversion muutosprosessia ja visiota Junttinen kommentoi seuraavasti:

”Omistajaportaasta on tullut ylistävää viestiä. Tuloksellisesti, ihan siis kassakoneen kilinän – vai pitäiskö sanoa kassakoneen klikkien kannalta, hehheh, ajatellen teemme aivan naurettavan hyvää työtä.

Omasta ja tiiminsä työstä selvästi humaltunut pätkämenestyjä Junttinen selittää sivuston tuloksekasta onnistumista mediamurroksen yksityiskohtaisella tarkastelulla ja rohkealla sekä ennakkoluulottomalla otteella.

Olemme todella pureutuneet median murrokseen ja havainneet toimivimmaksi ratkaisuksi facebookistakin tutun kommenttien huorausviestimisen. Tyyliin, jos haluan vähän lohtua omaan surkeaan arkeeni ja selvitä vielä yhden yön yli ilman, että ripustan itseäni narun jatkoksi, niin laitan naamakirjaan statuksen, että vaikka ’Jaaha. Taas vietiin Junttisen kakaraa. Jos olisi tarpeeksi vahvoja kirosanoja kuvaamaan tätä oloa, olisin kirjoittanut ne tähän.’ Sitten vain odotellaan niitä kyseleviä ja huolestuneita viestejä. Odotellessa voi vaikka runkata ja yrittää tähdätä mällit ensimmäisen huolestujan kuvan päälle.”

Junttinen on kuullut kritiikkiä nettisivuista ja huolestuneita kommentteja nettisivujen aiheuttamasta arvonalennuksesta lehden maineelle. Mediamurroksen kesyttäneen klikkijumalan mukaan tämä huoli on kuitenkin pieni asioiden laajassa tarkastelussa, eikä hän kritiikkiä purematta niele.
”Tota noin. Joku toimittajaopiskelija nyt voi välillä tuolla kahvihuoneessa käydä meuhkaamassa, mutta sellaiset käppäset kesäystävät luulevat aina liikoja tästä alasta. Minä en ole päivääkään tehnyt toimittajan töitä ja vedän omistajien mielestä ihan törkeen hyvin. Klikkejä varten minut tänne palkattiin, samoin kuin muukin nettilehti-tiimi. Täällä me kellarissa juonitaan aina uusia juonia, millä tuoda mainosrahaa omistajille. Thats the name of the game, mään! Tulosta tässä tehdään, ei tässä ole enää kyse mistään romanttisesta neljännen valtiomahdin ideasta. Tervetuloa median murrokseen ituhipit! Tässä bisneksessä klikkien määrä määrää. Aivan kuten Tappara liigassa. Ihan päällikkö!”
Pyysimme haastattelua lehden varjopäätoimittajalta Matti Apuselta, mutta suurpääoman suurlisko ja omien faktojen kiistaton kuningas Apunen ei pienten lasten tikkareiden varastelultaan ehtinyt kommentoimaan lehden nettijulkaisun kehitystä. Apunen ehti kuitenkin kommentoida rikkidirektiiviä ja uhkasi käyttää autoansa seuraavan vuoden tyhjäkäynnillä, koska ”se penteleen rikkidirektiivi ottaa hattuun niin paljon. Yrittäkääpäs vaan estää minua EU politrukit! Joo ja kirjota, että ostin käyriä kurkkujakin! Nähdään, hei kaveri, Tammelan torilla ensi vuonna. Ostan sulle menopaluun mustaa, jos lupaat äänestää Beniä ens vaaleissa! Positiivisuutta peliin vaan hei!”
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s